Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 12.11.2020 16:13
Кількість переглядів: 704

Сьогодні в Коростенській районній державній адміністрації відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, участь в якому взяли:

  • начальник Коростенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та економічного аналізу управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Житомирській області Олександр Бойко;
  • т.в.о начальника управління регіональної діяльності Коростенської районної державної адміністрації Людмила Ходаківська;
  • начальник Коростенського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) ГУ  ПФУ в Житомирській області Ірина Обиход;
  • головний державний інспектор управління Держпраці у Житомирській області Юрій Гусаківський;
  • заступник начальника Коростенського міського центру зайнятості Анатолій Голобородий.

Фото без опису

Провела засідання начальник відділу інфраструктури, енергетики та захисту довкілля, інформаційних технологій та цифрового розвитку управління регіональної діяльності Коростенської районної державної адміністрації, заступник голови робочої групи Олена Халімончук.

На порядку денному засідання робочої групи стояли наступні питання:

  1. Про виконання  плану заходів щодо легалізації заробітної плати та зайнятості населення на 2020 рік.
  2. Опрацювання пропозицій членів робочої групи щодо проведення роботи з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Фото без опису

Коростенський міський центр зайнятості проінформумав присутніх, що

Фото без опису

Фото без опису

Вислухавши основну інформацію, члени робочої групи висловили своє бачення подальшої роботи та окреслили основні завдання:

  1. Робочій групі з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення з метою захисту прав громадян здійснювати діяльність, пов’язану з легалізацією трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками із залученням контролюючих та правоохоронних органів;
  2. Надалі здійснювати інспекційні відвідування та рейди в межах карантинних заходів;
  3. Проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням та суб’єктами господарювання про те, що легальна зайнятість – це гарантія пенсійного і соціального забезпечення конституційних прав громадян, про неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин та дотримання вимог законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин з найманими працівниками і встановлення гарантій оплати праці.
  4. Підготувати листи до сільських голів ОТГ Коростенського району про надання інформації про фактичне здійснення підприємницької діяльності за адресою на території ОТГ.

Засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення пройшло з дотриманням всіх необхідних карантинних заходів.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь