Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій ТАРАСЮК: Невтомні, натруджені руки працівників сільського господарства - це головний скарб нашої нації!

Дата: 13.11.2020 16:23
Кількість переглядів: 811

Тринадцятого листопада в приміщенні Коростенського міськонкому за участі голови Коростенської райдержадміністрації Юрія Тарасюка, його заступника Артема Майданика, депутатів Житомирської обласної ради Ірини Костюшко та Володимира Нагорняка, представників міської влади відбулися урочистості з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівника сільського господарства, який наша країна традиційно святкує у третю неділю листопада.

Фото без опису

Важко переоцінити вагомий вклад працівник аграрної галузі в розвиток національної економіки та піднесення рівня благополуччя населення району, області та країни. Галузь сільського господарства на сьогодні займає перше місце у показниках експорту національної продукції, в той час як металургія та добувна промисловість, відповідно, друге й третє місця.

Тож сьогодні, висловили слова вдячності та щирої поваги одним із кращих  представникам галузі сільського господарства, району.

"Ваші невтомні, натруджені руки - це головний скарб нашої нації, це наше майдутнє і минуле, наші досягнення, слава українського народу", - відзначив очільник Коростенського району Юрій Тарасюк.

Фото без опису

Цього року Коростенська районна державна адміністрація у виборі кандидатів до відзначення керувались лише фактичними показниками виробництва «у полі», а не на словах.

Так, дипломом міністерства аграрної політики та продовольства України за багаторічну сумлінну працю, розвиток аграрної галузі району, вагому підтримку села, у якому веде виробничу діяльність за Євпропейськми принципами та особисті високі професійні досягення відзначено керівника ПОСП «Ниви Полісся» с. Михайлівка Олександра Матерянського.

Фото без опису

Також голова Коростенської райдержадміністрації Юрій Тарасюк цогоріч дещо переглянув звичку відзначати керівників господарств, адже найвагоміщий пласт роботи у полі залежить саме від професіоналізму досвідчених агрономів, трактористів, комбайнерів та механізаторів.

Саме тому грамотами та подяками Житомирської обласної адміністрації відзначено:

  • Олексійчука Віктора Петровича – начальника виробничої дільниці, агроном ТОВ «Агрохолдинг МС», с. Каленське, загальний стаж роботи у сільському господарстві - 24 роки. Підприємство ініціювало створення онлайн платформи «Пасіка» для ефективної взаємодії пасічників та аграріїв, номінація «почесний агроном»;
  • Березу Петра Миколайовича – тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва ТОВ «Агрохолдинг МС», с. Каленське, номінація «кращий машиніст»;
  • Ходаківського Вадима Петровича – тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва ТОВ «Агрохолдинг МС», с. Каленське, номінація «наймолодший тракторист»;
  • Задираку Андрія Юрійовича – керівника ТОВ «Острозька зернова компанія», Горщиківська ОТГ - надають підтримку онкохворим жителям громади, дарують різвяні подарунки дітям громади, номінація «допомога громаді»;
  • Кубарського Віталія Леонідовича – головного інженера ТОВ «Укрзерноком», с.Веселівка, номінація «найвищі показники врожайності»;
  • Борисюка Сергія Володимировича – тракториста-машиніста  с/г виробництва ТОВ «Український харчовий альянс ЕКО», номінація «відповідальний машиніст».

Фото без опису

Отже, цьогоріч, найбільша увага та шана приділялась не керівникам, а саме людям, які безпосередньо задіяні у полі, у процесі посів, догляду за посівами та жнивами. Адже завдяки сумлінній праці простих робітників, комбайнерів, трактористів-машиністів, ми отримуємо кінцевий та найцінніший результат – хліб на нашому столі.

Дипломами Коростенської міськради відзначено:

  • Гераймовича Василя Олександровича, керівника ДП «Грозинське», с. Грозине;
  • Тимошенка Василя Миколайовича, керівника СТОВ  «Відродження», с. Купеч;
  • Мельниченка Віталія Петровича, керівника ПОСП «Нива», с. Берестовець;
  • Левківського Володимира Михайловича, керівника ТОВ «УХА ЕКО», с. Холосне;
  • Кучера Олександра Васильовича, керівника ПОСП «Мединівьске», с. Мединівка;
  • Костюшко Ірину Вікторівну, кервіника ТОВ «Зоря-Стремигород», с. Стремигород.

Іванна Мазурова,

головний спеціаліст Управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь