Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щиро вітаємо з днем народження Леоніда Мазура!

Дата: 15.11.2020 08:58
Кількість переглядів: 316

Свій славний життєвий ювілей - 70-річчя сьогодні відзначає депутат Коростенської районної ради VII скликання, лікар загальної практики - сімейний лікар АЗПСМ №7 с. Ушомир Мазур Леонід Іванович!

Ми сердечно і з почутттям глибокої поваги вітаємо шановного Леоніда Івановича зі святом! Ви пройшли через багато і хочеться побажати, щоб ви пройшли ще стільки ж дивовижних і незвіданих стежок. Міцного вам здоров'я і позитивного духу, багато-багато щасливих днів і бадьорих порцій настрою. Нехай з вами завжди будуть поруч люблячі діти та непосидючі внуки, приносячи у ваш будинок незабутні емоції та душевну теплоту.

Бажаємо дуже міцного здоров'я, щоб вистачило до столітнього ювілею, сили та волі, щоб зміцнювати себе фізично і духовно! Зичимо шанобливої поваги від колег і знайомих, безмірної любові близьких і рідних людей, а ще захоплення в очах всіх навколишніх! Нехай життя грає всіма фарбами веселки та дарує Вам кращі дні, в яких не буде поспіху і суєти, стресів і тривог, а будуть тільки сонце тепле, небо бездонне, ліс і поле в ніжній зелені, де лагідний вітерець цілує Вас та обіймає!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь