Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо до участі в районному конкурсі малюнка для учнів 1-5 класів на тему «Світ без насильства очима дітей» та конкурсі шкільної газети для учнів 6-11 класів на тему «Розвиток у сучасної молоді культури толерантності»

Дата: 16.11.2020 09:18
Кількість переглядів: 798

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області запрошує учнівську молодь загальноосвітніх навчальних закладів Коростенського району до участі в районному конкурсі малюнка для учнів 1-5 класів на тему «Світ без насильства очима дітей» та конкурсі шкільної газети для учнів 6-11 класів на тему «Розвиток у сучасної молоді культури толерантності».

Фото без опису

Метою конкурсу є привернення уваги суспільства до проблеми насильства в сім’ї, виховання толерантної ненасильницької поведінки у дітей, популяризація загальнолюдських цінностей.

Конкурс проводитиметься з 25 листопада по 10 грудня 2020 року з нагоди Всеукраїнської інформаційної кампанії «16 днів проти насильства».

Переможці будуть визначені в номінаціях: конкурсі малюнка для учнів 1-5 класів та конкурсі шкільної газети для учнів 6-11 класів.

Заявку на участь та роботи необхідно надіслати на електронну адресу dubi_n1977@ukr.net до 05.12.2020 року.

До участі в Конкурсі допускаються роботи (малюнки, шкільні газети), що висвітлюють наступні теми: питання подолання проблем домашнього насильства, насильства за ознакою статі та жорстокого поводження з дітьми, виховання толерантної ненасильницької поведінки у дітей, популяризація загальнолюдських цінностей та відповідального ставлення до оточення: «Простір без насильства», «Стоп насильству», «Ні насильству в сім’ї та суспільстві!», «Булінг – ганебне явище сьогодення», «Геть насильство над дітьми», «Б’є значить любить», «Зупинимо насилля разом» тощо.

Вимоги до конкурсних робіт:

- конкурсні роботи в номінації «малюнків» надаються у вільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, масляними, акварельними фарбами, гуашшю тощо. На конкурс подаються малюнки форматом А-4 записані у форматі JPEG/TIFF;

- конкурсні роботи в номінації «шкільна газета» техніка виконання довільна, естетичне оформлення конкурсних робіт. Не допускаються роботи з великою кількістю граматичних та орфографічних помилок, а також скопійовані з Інтернету та інших джерел. Розмір наданих робіт повинен мати формат JPEG/TIFF та бути високої якості;

- до участі в Конкурсі допускаються вчасно подані авторські роботи, виконані державною мовою, зміст яких відповідає затвердженій тематиці Конкурсу, відповідно до Положення. Роботи повинні бути оригінальними, які раніше не оприлюднювалися.

Роботи оцінюються за критеріями:

• відповідність конкурсної роботи тематиці конкурсу;

• оригінальність ідеї і виконання конкурсної роботи;

• актуальність, ясність, зрозумілість і переконливість посилу.

Переможцем може стати як одна, так і декілька робіт.

Начальник управління

Лілія СИТНІК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь