Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

COVID-19: Житомирська область серед лідерів за швидкістю тестувань

Дата: 20.11.2020 10:05
Кількість переглядів: 385

Житомирська область увійшла у трійку кращих за швидкістю тестувань. Про це повідомляє ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» із посиланням на дані, що оприлюднені на сайті texty.org.ua

Фото без опису

В області 99% ПЛР-тестувань здійснює ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» та 1% вірусологічна лабораторія КНП “Дитяча лікарня” Житомирської міської ради.

Адміністрацією ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» спільно з Житомирською обласною державною адміністрацією на даний час вживаються заходи щодо шляхів збільшення обсягів ПЛР- тестувань. Зокрема, проводяться перемовини щодо укладання угод з приватними лабораторіями області щодо закупівлі послуг з ПЛР-тестування, триває переоснащення вірусологічної лабораторії обласного центру шляхом закупівлі нового високопродуктивного обладнання, вирішується питання щодо відкриття вірусологічної лабораторії на базі КНП «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені». 

Завдяки додатково закупленому новому сучасному обладнанню планується збільшити потужність вірусологічної лабораторії обласного лабораторного центру до 2000 тисяч досліджень за добу. Охоплення більшої кількості населення ПЛР- тестуванням є одним із пріоритетних напрямків у боротьбі з епідемією  коронавірусної інфекції (COVID-19). 

Про швидкість тестування по областях України можна дізнатися з ІНФОГРАФІКИ нижче:

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь