Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб повідомляє. 23.11.2020

Дата: 23.11.2020 15:59
Кількість переглядів: 861

Сьогодні, 23 листопада, організовано та проведено виїзд Коростенського районного центру соціальних служб в сіл: Холосне, Ковалі, Шершні. До виїзду залучено працівника Служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації.

Коростенським районним центром соціальних служб проводилась робота щодо забезпечення прав дитини, яка повернулася до сім'ї із закладу інституційного догляду та виховання. Проведено роботу з батьками. Відвідано навчальний заклад, в якому зараз навчається дитина. Питання щодо її навчання та виховання обговорено з дирекцією школи. Проведено соціальну роботу з дитиною.

Також під час виїзду проведено соціальну роботу з сім'ями, які перебувають на обліку як такі, що опинились в складних життєвих обставинах. З батьками обговорено питання щодо забезпечення навчання, виховання та розвитку дітей; вирішення поточних проблем сімей: забезпеченість паливом і продуктами харчування, дотримання температурного режиму в будинках,  дотримання правил техніки безпеки при опаленні будинку з пічним опаленням, наявність зимового одягу та взуття у дітей тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь