Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб повідомляє. 23.11.2020

Дата: 23.11.2020 15:59
Кількість переглядів: 925

Сьогодні, 23 листопада, організовано та проведено виїзд Коростенського районного центру соціальних служб в сіл: Холосне, Ковалі, Шершні. До виїзду залучено працівника Служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації.

Фото без опису

Коростенським районним центром соціальних служб проводилась робота щодо забезпечення прав дитини, яка повернулася до сім'ї із закладу інституційного догляду та виховання. Проведено роботу з батьками. Відвідано навчальний заклад, в якому зараз навчається дитина. Питання щодо її навчання та виховання обговорено з дирекцією школи. Проведено соціальну роботу з дитиною.

Фото без опису

Також під час виїзду проведено соціальну роботу з сім'ями, які перебувають на обліку як такі, що опинились в складних життєвих обставинах. З батьками обговорено питання щодо забезпечення навчання, виховання та розвитку дітей; вирішення поточних проблем сімей: забезпеченість паливом і продуктами харчування, дотримання температурного режиму в будинках,  дотримання правил техніки безпеки при опаленні будинку з пічним опаленням, наявність зимового одягу та взуття у дітей тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь