Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стажування у роботодавця на робочому місці

Дата: 25.11.2020 09:57
Кількість переглядів: 385

Для забезпечення потреб роботодавця у підборі висококваліфікованих працівників, фахівці Коростенського центру зайнятості використовують і таку активну форму роботи, як стажування у роботодавця на робочому місці.

Фото без опису

Гарним прикладом успішної взаємодії з роботодавцем є підбір персоналу для приватної стоматологічної кліники ФОП Микола Кошицький. Так, протягом двох місяців, проходила стажування у приватного підприємця Тетяна Макарчук . А на початку листопада, після закінчення стажування, вона працевлаштувалась на посаду гігієниста зубного. На даний час молода прогресивна дівчина з ентузіазмом розповідає про свою нову роботу:

Фото без опису

В моїй професії мені подобається найбільше те, що я можу покращувати здоров'я, а отже і настрій своїх клієнтів, використовуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

В першу чергу моїми основними напрямками в роботі є профілактика стоматологічних захворювань. Так, як професія ця на ринку праці України – нова, то пацієнти часто не досить добре поінформовані щодо діяльності гігієніста. Тому приємно відкривати для людей нові можливості, робити їх щасливими та усміхненими.

Фото без опису

Поспілкувавшись з гарною фахівчинею своє справи, переконуєшся вкотре, що стажування – це реальний шанс для безробітних отримати підходящу роботу, а для роботодавця – перевірених працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь