Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хочу жити в світі без насильства!

Дата: 26.11.2020 21:36
Кількість переглядів: 469

25 листопада стартувала акція «16 днів проти насильства». Прояви насильства супроводжують людство з давніх-давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його.

Фото без опису

Саме тому щорічно, починаючи з 1991 року, міжнародна спільнота підтримує акцію «16 днів проти насильства». Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада до 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні або окремій державі соціальний простір, вільний від насильства.

Не стоїть осторонь і Коростенський район. З метою привернення уваги жителів району до актуальних для українського суспільства проблем подолання домашнього насильства, районною державною адміністрацією було затверджено відповідний план заходів. Реалізація поставлених завдань передбачає проведення інформаційно-профілактичної роботи з сім’ями та окремими особами, що опинилися у важких життєвих обставинах, проведення районного конкурсу малюнка для учнів 1-5 класів на тему «Світ без насильства очима дітей» та конкурс шкільної газети для учнів 6-11 класів на тему «Розвиток у сучасної молоді культури толерантності» проведення групових заходів з учнівською молоддю району.

Підсумки Акції будуть підведені після 10 грудня.

Тетяна Дідківська,

заступник начальника управління соціальної політики

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь