Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щиро і сердечно вітаємо з днем народження голову Коростенської районної державної адміністрації Юрія ТАРАСЮКА!

Дата: 01.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 1917

Шановний Юрію Володимировичу! Прийміть щирі вітання з Днем народження від колективу Коростенської районної державної адміністрації!

Фото без опису

Посада голови райдержадміністрації передбачає високу відповідальність та працездатність, вміння ефективно працювати на користь громади, відстоювати свою думку і, водночас, знаходити компроміси. Усіма цими якостями, безумовно, Ви володієте.

Фото без опису

Ваш високий професіоналізм, компетентність і почуття відповідальності за доручену справу викликає повагу і добру вдячність у всіх, кому довелося співпрацювати і спілкуватися з Вами.

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, в серці – добре і сонячно від людської вдячності. Нехай Ваш життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями, а все зроблене Вами добро повертається сторицею! Міцного Вам здоров’я, широкого життєвого шляху та плідної роботи на благо нашої славної Коростенщини!

Хай Ваша невичерпна енергія заряджає ще не один потрібний людям проект, а високий професіоналізм і працездатність створять впевнену перспективу і процвітання!

Нехай кожен новий день Вашого життя приносить лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають Вашу душу! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм. Дякуємо за Вашу працю, турботу та відданість. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

Хай Господь Бог оберігає й допомагає!

З повагою та найкращими побажаннями,

колектив Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь