Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Всесвітнього дня української хустки. ВІДЕО

Дата: 06.12.2020 20:00
Кількість переглядів: 728

Минають роки, десятиліття, виростають нові покоління, з’являється нова мода. Проте українці бережуть свої народні традиції, обереги, які є нашою національною гордістю.

Фото без опису

Хустина, звичайна українська хустина, уквітчана різними барвами, кольорами, що мають таємниче значення, розмальована квітами та заговорена молитвами. Скільки в ній жіночності, таємничості, національного колориту.

Фото без опису

Хустка – один із видів українського мистецтва, що є майже забутим сьогодні, проте як Фенікс з попелу, відроджується небайдужими.

До Всесвітнього дня хустки участь у флешмобі «Зроби фото з хусткою»та збереженні народних традицій взяли працівників Коростенської районної державної адміністрації, а також жительки Коростенського району.

Неймовірно приємно, що цього року до нашого заклику взяти участь у флешмобі "Зроби фото з хусткою долучились не тільки жителі Коростенського райну, Коростенської територіальної громади, а й жителі інших громад України.

Фото без опису

Так, на адресу відділу інфраструктури, енергетики та захисту довкілля, інформаційних технологій та цифрового розвитку управління регіональної діяльності Коростенської районної державної адміністрації надійшли фотографії з Михайлівського сільського будинку культури (с. Михайлівка), Перещепінської ОТГ Дніпропетровської області, від першокласників Мартоніської ЗШ І-ІІІ ступенів Новомиргородського р-ну Кіровоградської області.

Фото без опису

Також сердечно дякуємо за надіслані фотографії народному фольклорному аматорському колективу «Бовсунівські бабусі», які на всі свої виступи вдягають автентичний одяг та хустини. Дякуємо колективу Михайлівського будинку культури "Калиновий цвіт", працівникам Новаківського будинку культури за участь, Малозубівщинської СЗШ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ми щиро вдячні за підтримку флешмобу, співпрацю, активну участь та підтримку! Адже збереження традицій - це крок до щасливого майбутнього!

Як і обіцяли розміщуємо фотографії на офіційному сайті Коростенської районної державної адміністрації та на офіційній сторінці у Фейсбук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь