Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб інформує про виїзди в населені пункти Коростенського району

Дата: 08.12.2020 15:23
Кількість переглядів: 806

З метою здійснення соціально-профілактичної роботи з різними категоріями населення району працівниками Коростенського районного центру соціальних служб 07 грудня 2020 року було здійснено виїзд в населені пункти району: с. Грозине, с. Новаки, с. Берестовець, с. Хотинівка.

Фото без опису

У відвіданих сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, проведено індивідуальну соціально-профілактичну роботу, в ході якої батькам було роз’яснено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, проведено бесіди щодо належного догляду за неповнолітніми дітьми, недопущення зловживання алкогольними напоями та розвитку неналежної поведінки у батьків, що має безпосередній негативний вплив на розвиток та благополуччя сім’ї, обговорено питання забезпеченості паливом, впорядкування грубок, дотримання пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, електроопалювальних пристроїв. Також батькам наголошено на необхідності відвідування дитячих садочків дітьми дошкільного віку, недопущення пропусків уроків без поважної причини дітьми шкільного віку. Дітям наголошено на дотримані простих правил безпеки, які збережуть життя і допоможуть запобігти біді.

Фото без опису

В рамках Міжнародної акції «16 днів проти насильства» з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою запобігання домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильства по відношенню до дітей було проведено відповідну профілактичну роботу.

Коростенський районний центр соціальних служб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь