Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь Коростенського МРВ в інформаційному семінарі протидії торгівлі людьми

Дата: 09.12.2020 15:45
Кількість переглядів: 430

04 грудня 2020 р. начальниця Коростенського МРВ філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області Антоніна Ващенко, взяла участь у інформаційному семінарі прогресивних підходів до реалізації проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб`єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації в Житомирській області», що здійсняється в рамках Програми представництва МОМ в Україні з протидії торгівлі людьми та впроваджується за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Зустріч проводила голова громадської організації «Жіночий інформаційно-консультативний центр» - Ірина Бабенко.

Присутнім наголошено на вивченні міжнародного та національного законодавства щодо торгівлі людьми, отриманні учасниками навичок виявлення, ідентифікації та перенаправлення осіб, які стали жертвами торгівлі людьми та проведенні інформаційних превентивних заходів. 

Семінар покликаний привернути увагу до проблеми торгівлі людьми, розвивати механізми, що будуть сприяти покращенню підтримки постраждалих та попередять виникнення у суспільстві подібних ситуацій.

Захід висвітлений у місцевих ЗМІ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь