Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка. 10.12.2020 р.

Дата: 10.12.2020 15:34
Кількість переглядів: 1049

Шановні жителі Коростенського району! Як вам уже відомо, в Україні продовжуються карантинні заходи у зв’язку з поширенням захворювання на COVID-19. Урядом країни запроваджуються посилені карантинні обмеження в Україні з 8 до 24 січня 2021 року.

Фото без опису

Ситуація із захворюваністю не дає підстав для оптимізму. Тому звертаюся до вас, шановні жителі Коростенського району, з проханням бути надзвичайно відповідальними і неухильно дотримуватися карантинних заходів та обмежень, рекомендацій медичних працівників. Від кожного з нас залежить наше здоров’я та здоров’я наших рідних, близьких, всіх, хто нас оточує. Від нашої з вами свідомої поведінки залежить, як швидко наш регіон зможе повернутися до звичайного повсякденного життя.

Окремо хочу звернутися до підприємців сфери послуг, торгівлі, розважальних закладів щодо неухильного дотримання ними протиепідемічних заходів.

Прошу священників – духовних лідерів громад з розумінням і відповідальністю поставитися до вимог карантину та вберегти від захворювання себе та членів своїх парафій.

Шановні друзі! Ми всі разом відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах нашого району і країни в цілому. Ми бачимо, що вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку. Прошу вас серйозно поставитися до існуючої небезпеки, бути мудрими та розважливими.

Сподіваюся на ваше розуміння! Будьте здорові! Бережіть себе та близьких вам людей!

З повагою,

голова Коростенської районної державної адміністрації

Юрій Тарасюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь