Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поліція застерігає: за можливості утримайтесь від поїздок власним автотранспортом

Дата: 11.12.2020 12:14
Кількість переглядів: 342

11 грудня погодні умови, за прогнозами синоптиків, продовжують сприяти утворенню ожеледиці на дорогах Житомирщини. Поліцейські радять водіям відкласти поїздки власним автотранспортом. У разі нагальної необхідності будьте максимально обережними, уважними та не виконуйте різких маневрів.

Фото без опису

За добу 10 грудня на території області зареєстровано 86 дорожньо-транспортних пригод, пов’язаних з ушкодженнями транспортних засобів. На щастя, ніхто з людей у результаті ДТП не постраждав.

Також упродовж минулої доби поліцейські у межах наданих повноважень оформили 14 актів обстеження ділянок вулично-шляхової мережі у випадках виявлення недоліків, які суттєво впливають на безпеку дорожнього руху. Зокрема, такі факти фіксували в Андрушівському, Баранівському, Брусилівському, Житомирському, Лугинському, Народицькому, Олевському, Попільнянському, Романівському та Хорошівському районах. У подальшому на підставі вказаних актів будуть оформлені адміністративні матеріали відносно посадових осіб, відповідальних за утримання доріг,за ст. 140 (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Водночас поліцейські застерігають: шановні водії, керуючи автомобілем в умовах ожеледиці, обирайте мінімально можливу швидкість руху, обов’язково дотримуйтесь належної дистанції між транспортними засобами та не виконуйте жодних різких рухів. У темну пору доби будьте особливо пильні та уважні до можливої зміни дорожньої обстановки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь