Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з питань ліквідації державних установ Коростенського району

Дата: 14.12.2020 12:46
Кількість переглядів: 764

Сьогодні відбулась друга спільна нарада голів Коростенської районної державної державної адміністрації Юрія Тарасюка та Коростенської районної ради Юлії Гаєвської з питань ліквідації державних установ Коростенського району.

Фото без опису

На нараду були запрошені керівники, бухгалтери установ, засновником яких являється Коростенська РДА, а саме: сектору освіти, сектору культури, молоді та спорту, а також Коростенського центру соціальних служб, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коростенського району.

Фото без опису

Нагадаємо, що перша нарада з даного питання пройшла в кабінеті голови Коростенської райдержадміністрації ще 9 грудня 2020 року. Участь в ній також взяли керівники та спеціалісти Коростенського міського центру зайнятості та Коростенського відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Фото без опису

Так, як запитань було чимало, нараду було вирішено продовжити сьогодні. На неї були запрошені керівники та спеціалісти Коростенської державної податкової інспекції, Коростенського управління державної казначейської служби України, Коростенського районного трудового архіву Коростенської районної ради.

Було піднято ряд актуальних питань, спеціалістами відповідних служб дано чіткі відповіді та роз’яснення процедур ліквідації, розрахунку та вивільнення працівників.

Фото без опису

«В першу чергу треба діяти в рамках Закону і не забувати, що за кожним рішенням стоять люди! Не маємо права на помилки!», – підсумував нараду голова районної адміністрації Юрій Тарасюк.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь