Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Децентралізація: 16 грудня буде презентовано довідник «Рівні права та можливості жінок і чоловіків у місцевому самоврядуванні»

Дата: 15.12.2020 15:45
Кількість переглядів: 303

16 грудня об 11:30 відбудеться онлайн (Zoom) презентація довідника «Рівні права та можливості жінок і чоловіків у місцевому самоврядуванні».

Фото без опису

Реєстрація на презентацію – до 19:00 15 грудня 2020 року.

Видання розроблено за сприяння Ради Європи з урахуванням пріоритетів Стратегії гендерної рівності Ради Європи на 2018-2023 роки.

Воно буде корисним для тих, хто працює в органах місцевого самоврядування, системі професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх заступників і заступниць, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, а також усім, хто цікавиться питаннями ґендерної рівності та недискримінації.

Матеріал, викладений у посібнику, пропонує уніфікований підхід до врахування принципу рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у системі місцевого самоврядування в Україні. Він пояснює наявні стандарти, допомагає визначати пріоритети, дає поради і приклади. Тут наведений і перелік нормативно-правових актів, що можна використати в роботі, та короткий глосарій застосованих у виданні термінів з ґендерної проблематики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь