Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем працівника державної виконавчої служби!

Дата: 17.12.2020 11:13
Кількість переглядів: 384

Сьогодні своє професійне свято відзначають державні виконавці та працівники органів державної виконавчої служби. З нагоди свята кращих представників професії, працівників державної виконавчої служби м. Коростень від імені Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради було нагороджено грамотами.

Фото без опису

Передаючи вітання, голова райдержадміністрації Юрій Тарасюк відзначив: "Вплив, який в ході своєї безпосередньої роботи здійснюють державні виконавці на процеси утвердження принципів законної справедливості вельми значущий. Виконуючи свої прямі обов’язки, вони не раз наражали і продовжують наражати своє життя безлічі неприємних моментів, проте завжди з гідністю і честю відстоюють ім’я України, як держави, де закон грає не останню роль.

Тож,  Шановні державні виконавці та працівники органів державної виконавчої служби, з нагоди професійного свята прийміть щирі вітання! Бажаємо Вам доброго здоров’я та успішного виконання всіх поставлених завдань! Нехай у вашій роботі панує справедливість та верховенство права, закону, і порядку! З професійним святом Вас, Ваших рідних та близьких!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь