Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

17 грудня стартує другий онлайн-діалог «Роботодавці & ветерани: battle or cooperation» в рамках проєкту «Військовий імунітет у цивільній кар'єрі»

Дата: 17.12.2020 12:02
Кількість переглядів: 453

Ти в пошуках роботи та компанії, де тобі будуть раді? Маєш попередній негативний досвід співпраці з роботодавцем, або отримував відмови через свій статус? А може ти HR і хочеш дізнатися більше про особливості працевлаштування ветеранів, бо твій попередній досвід був не дуже, або його зовсім не було? Долучайся до онлайн-діалогів "Роботодавці & ветерани: battle or cooperation".

На другому ефірі з Андрієм Солдатовим, ветераном, General Manager рекрутингової компанії WORLD STAFF та ветеранкою Катериною Стулень, фрілансеркою-журналісткою, поговоримо про те, як ветерану й роботодавцю знайти одне одного.

Андрій Солдатов має більше 10-ти років досвіду роботи у напрямку рекрутингу в таких сферах як фінанси, промисловість, FMCG, продажі тощо. Працював кар'єрним консультантом в проекті «Воїну – гідна праця». В прямому ефірі ти зможеш поставити свої запитання до спікерів та ближче познайомитися зі сферою логістики, рівнем зарплат у галузі, вимогами до кандидатів, та як «зайти» в професію. Буде відверто та цікаво, адже наша мета — зробити ветеранів та роботодавців ближчими.

?? Коли? 17 грудня

?? Час: 19:00

?? Де? Zoom

??Реєстрація обов'язкова: https://goo.su/3cHf

Проєкт «Військовий імунітет у цивільній кар'єрі» втілюється ГО Центр зайнятості Вільних людей в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Посольства королівства Нідерландів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь