Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всіх християн західного обряду вітаємо зі світлим святом Різдва Христового!

Дата: 25.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 399

Католицьке Різдво — це особливе релігійне свято, що наповнює людські серця теплом і милосердям. Воно відзначається 25 грудня в багатьох країнах світу на честь народження Божого Сина, що викупив гріхи людей своєю смертю. В Україні цей день є офіційним святковим днем, задля забезпечення права значної частини населення України на святкування Різдва Христового того дня, який відповідає їх релігійним та світоглядним переконанням.

Це найбільше свято в католицькому світі, воно припадає на найдовшу в році ніч, коли, за віруваннями християн західного обряду, і народився Ісус Христос у Вифлиємі. Воно наповнює серця людей теплом і милосердям, приходить у серця, оселі і храми всезігріваючим світлом.

Шановні віряни! Щороку ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на небосхилі спалах яскравої різдвяної зірки, промені якої несуть радість у кожну домівку. Тепло цього свята однаково зігріває усіх християн світу, незалежно від їх національності та поглядів, які вони поділяють.

Бажаємо, щоб у кожному домі був мир і спокій, гармонія і достаток. Нехай трапляються дива і прекрасні події, наповнюючи життя чудовими моментами, щасливими посмішками і добротою людських сердець. Добра, злагоди й любові вашим родинам! Нехай збудуться найзаповітніші мрії. Хай щастить у Новому році!

 

З повагою,

голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк,

голова Коростенської районної ради Юлія Гаєвська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь