Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Українських товаровиробників запрошує до співпраці ринок Йорданії

Дата: 29.12.2020 11:50
Кількість переглядів: 526

За інформацією Посольства України в Йорданському Хашимітському Королівстві керівництво йорданської мережі супермаркетів “Cozmo” зацікавлене у розширенні номенклатури товарів українського виробництва, зокрема, за рахунок: органічних продуктів, меду, виробів із м’яса, грибів різних видів (в тому числі сушених), ягід різних видів, твердих сирів. Крім того, аналіз товарів, що продаються у вказаній мережі, свідчить про можливість пропонувати крупи (особливо крупу гречану) ,вироби зі свинини, алкоголь.

Водночас є перспектива та можливість створення в магазинах промостенду з українськими товарами. Ця пропозиція потребує опрацювання поставки пробної партії різноманітних товарів українського виробництва до Йорданії.

Водночас існує можливість реалізації в країні перебування українських товарів під місцевим брендом та можливість поставок м’яких іграшок українського виробництва до мережі магазинів “Hamleys”.

Просимо зацікавлених осіб звертатися із заявками до Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації на електронну адресу: zed_zt@ukr.net, economic@aprdep.zht.gov.ua або до управління регіональної діяльності Коростенської райдержаміністрації.

Інформація управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь