Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олексій Чернишов: Програма Президента «Велике будівництво» виконана на всі 100 відсотків

Дата: 30.12.2020 10:04
Кількість переглядів: 553

Програма Президента «Велике будівництво» в частині 100/100/100 повністю виконана. Слідом за школами та спортивними об’єктами, будівельні роботи закінчені у 100 дитячих садочках по всій країні. Створено нові місця у дитсадках для майже 6 тисяч дітей.

«Особисто для мене має величезне значення, що план «Великого будівництва» на цей рік навіть перевиконано. 114 шкіл, 100 дитсадків та 101 спортивний об’єкт вже готові приймати відвідувачів. І це лише початок», – наголошує Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Цього року «Велике будівництво» вирішило проблему батьків майже 6 тисяч дітей, які нарешті зможуть відвідувати садочок. Адже саме стільки нових місць у дитячих дошкільних закладах створено завдяки «Великому будівництву». Таким чином ми поступово вирішуємо багаторічну проблему браку місць у дитсадках.

При цьому майже для 15 тисяч дітей ми покращили умови для навчання та дозвілля у садочках.

Традиційно з нагоди виконання плану в Мінрегіоні відзначили найкращі об’єкти. Йдеться про дитячі садочки:

  • дитячий садочок «Надія» – с. Пісочин Харківської області. На нього мешканці мікрорайону «Надія» чекали 20 років. Наразі дитячий садок відвідує близько 120 дітей;
  • садочок в смт Авангард Одеської області. Новий садочок може прийняти 190 дітей, що дозволить охопити дошкільною освітою не тільки мешканців смт. Авангард, а й територіальної громади;
  • садочки в с. Дачне Волинської області та с. Борщовичі Львівської області є прикладами високої якості робіт та забезпечення безбар’єрності.

Нагадаємо, що «Велике будівництво» – це масштабний інфраструктурний проєкт, завдяки якому у короткі терміни по всій країні збудовані та реконструйовані сотні соціальних об’єктів та доріг. Він ініційований Президентом та реалізується Мінрегіоном у співпраці з місцевою владою. В цьому році було підготовлено до реконструкції близько 600 об’єктів – шкіл, садочків, спортивних об’єктів, приймальних відділень.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь