Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Подарунки до Нового року отримають всі діти Коростенського району

Дата: 30.12.2020 14:00
Кількість переглядів: 823

Сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації, Юрій Тарасюк спільно із депутатом Коростенської районної ради VIII скликання Віктором Кутішенком побували в середніх загальноосвітніх школах сіл Новаки, Стремигород та Мала Зубівщина.

В навчальні заклади Коростенського району, які на сьогоднішній день ще знаходяться у підпорядкуванні районного сектору освіти, було доставлено солодкі новорічні подарунки. Це стало можливим завдяки підтримки депутатів Коростенської районної ради, небайдужих меценатів, представників відповідального бізнесу та сприянню голів районної адміністрацій та районної ради.

«Треба відзначити, що всі навчальні заклади району, що нині відносяться до Коростенського районного сектору освіти охоплені і ніхто зі школярів не залишиться поза увагою», – сказав очільник Коростенського району Юрій Тарасюк.

Разом з тим проводжується охоплення новорічними подарунками дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих умовах та з малозабезпечених сімей великого Коростенського району, а саме: Олевського, Овруцького, Лугинського, Малинського, Народицького та частини Іршанського районів.

Так, сьогодні голова Коростенської районної ради Юлія Гаєвська та її заступниця Олена Харченко завітали з подарунками до Олевського, Малинського та Народицького районів.

«В кожному з районів ми разом з головою Коростенської районної державної адміністрації Юрієм Тарасюком та моєю заступницею Оленою Харченко відвідали декілька діток з неблагополучних та малозабезпечених сімей. В кожній сім’ї свої проблеми , питання та потреби , але всім їм необхідна допомога! Разом ми здатні на багато! Наша задача номер один допомагати цим діткам, адже вони просто беззахисні, милі, добрі дітки. Їм необхідна наша допомога! І ми готові!», – відзначила голова Коростенської районної ради Юлія Гаєвська.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь