Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми не маємо права забувати тих, кому завдячуємо життям!

Дата: 05.01.2021 15:23
Кількість переглядів: 385

Вшанування ветеранів, учасників бойових дій та дітей війни – це почесний та священний обов’язок кожного з нас, прояв поваги та подяки свідкам і учасникам Другої світової війни.

Фото без опису

Саме так вважають очільники Коростенського району, а саме голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, голова Коростенської районної ради Юлія Гаєвська та її заступниця Олена Харченко, а також голова Коростенської районної ради ветеранів Микола Фещенко, які сьогодні завітали до осель учасників партизанського руху Коростенщини, ветеранів Другої світової війни з продуктовими наборами та привітаннями з новорічними та різдвяними святами.

Фото без опису

На жаль, з кожним роком людей цієї категорії в районі стає все менше. Вік, хвороби, а іноді і самотність – ось основні теми, на які жаліються літні люди сьогодні, проте дякують за те, що їх не забуває районна влада.

«Сьогодні ми знову завітали до вас аби вкотре низько вклонитись за ваш життєвий подвиг заради миру на нашій землі, засвідчити вам свою повагу, привітати з річницею визволення Коростеня від фашистських загарбників, поздоровити з Новим роком та Різдвом Христовим та побажати вам здоров’я, ще довгих років. Ми не маємо права забувати тих, кому завдячуємо життям!», – відзначав Юрій Тарасюк під час зустрічей з людьми поважного віку.

Фото без опису

В свою чергу, не втрачаючи оптимізму, учасники та ветерани Другої світової війни, зауважили, що завжди радіють гостям та передали настанови кожному з нас, представникам нинішнього покоління, бути мудрими у прийнятті важливих рішень, не забувати літніх людей, берегти рідних, а ще побажали всім з нагоди свят міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, любові до ближніх.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь