Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Малинські поліцейські розшукують 35-річного киянина

Дата: 14.01.2021 11:13
Кількість переглядів: 599

Нині тривають пошуки Куліча Федора Васильовича, 06.11.1985 р.н.,  який наприкінці листопада пішов з дачного будинку в с. Федорівці Малинського району та не повернувся.  Донині встановити його місце знаходження не вдалося, тож поліцейські просять громадян повідомити будь-яку інформацію про зниклого.

Фото без опису

25 листопада до Малинського відділення поліції звернувся житель м. Києва із повідомлення про зникнення його сина. За словами заявника увечері 21 листопада його 35-річний син, який має психічне захворювання, пішов з дачного будинку, розташованого у с. Федорівці, та не повернувся. Чоловік раніше вже йшов з дому на кілька днів, але щоразу повертався.

За наявною інформацією зниклий міг рухатися дорогою у напрямку м. Радомишля. На його пошуки залучаються поліцейські, працівники місцевого лісництва, рятувальники, однак донині встановити місце знаходження чоловіка не вдалося.

Прикмети зниклого: зріст 185-190 см, повної статури (вага близько 160 кг), волосся темного кольору, середньої довжини, обличчя округле, очі карі, має бороду. Права кисть деформована.

Був одягнений у фуфайку, сірі труси, майку, чорні гумові калоші.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Федора Куліча, повідомте про це за телефонами (04133) 5-22-66, 5-21-76 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 © Головне управління Національної поліції в Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь