Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Коростенщині вшанували жертв Голокосту

Дата: 27.01.2021 11:00
Кількість переглядів: 347

Голокост – це біль, трагедія та найтяжчий злочин проти людства. Жертвами Голокосту на українських землях стали більше мільйона євреїв.

27 січня в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Цей день спонукає замислитись над масштабами трагедії, що спіткала людство. Воєнний нацизм згубив мільйони євреїв, не розділяючи своїх жертв за статтю, віком або соціальним статусом. Загиблі у стінах Освенцима були нашими співвітчизниками, вважали Україну своєю Батьківщиною, творили її матеріальне та культурне багатство. 

Приєднуючись до загальної печалі, співчуваючи родинам загиблих, розділяючи їх біль та горе, сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, голова Коростенської районної ради Юлія Гаєвська та її заступниця Олена Харченко, голова Коростенської територіальної громади Володимир Москаленко, представники єврейської громади міста Коростеня та представники ЗМІ поклали квіти до пам’ятника Жертвам Фашизму, схилили голови перед безневинно закатованими жертвами Голокосту Коростенського району та хвилиною мовчання віддали шану загиблим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь