Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги водіїв: попередження про суттєве погіршення погодних умов, що призведе до порушення та припинення руху транспорту

Дата: 29.01.2021 10:16
Кількість переглядів: 319

За прогнозом УкрГідрометцентру, сьогодні вдень у більшості областей невеликий, на північному сході країни та в Карпатському регіоні помірний сніг, у східних і південно-східних областях невеликий сніг з дощем; лише в Одеській, Миколаївській і Херсонській областях без істотних опадів. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у східних областях та Приазов’ї місцями пориви 15-20 м/с. Температура від 3° морозу до 2° тепла, у східних, Запорізькій і Херсонській областях та в Криму 2-7° тепла.

Фото без опису

На Київщині сьогодні вдень невеликий сніг.

На дорогах ожеледиця! Погодні умови призведуть до порушення та припинення руху транспорту, відключення енергопостачання населених пунктів.

ДСНС звертається до власників транспортних засобів: утримайтеся від подорожей автомобілями у період негоди та не залишайте транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу!

Нагадаємо, що у зв’язку з переміщенням на територію України південного циклону 26 січня на території Житомирської області очікуються складні погодні умови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь