Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги майбутніх абітурієнтів! Розпочато реєстрацію до вишів з підготовки поліцейських

Дата: 01.02.2021 15:15
Кількість переглядів: 338

Уже зараз бажаючі навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, можуть розпочати проходження етапів відбору кандидатів на навчання, перший з яких – електронна реєстрація.

Фото без опису

У закладах вищої освіти системи МВС ви можете стати фахівцем з однією із спеціалізацій: досудове розслідування, кримінальна поліція, превентивна діяльність, економічно-правова безпека, кібербезпека, психолог, техніко-криміналістичне забезпечення, оперативні підрозділи.

Щоб розпочати навчання, необхідно пройти кілька етапів відбору. Перший з них – подання анкети кандидата, яку потрібно заповнити на спеціалізованому порталі Національної поліції України. Тут також можна ознайомитися з порядком відбору кандидатів на навчання, інформацією про підготовку кадрів для Національної поліції.

Після цього кандидати мають підготувати та подати пакет документів та пройти медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки. Крім того, фахівці кадрового забезпечення ГУ Національної поліції області проведуть спеціальну перевірку, оформлять особову справу кандидата, яка подається до обраного закладу. Наприкінці відбудеться укладання контракту.

Жителям Коростенського району, за більш детальною інформацією необхідно звернутися особисто до підрозділу кадрового забезпечення Коростенського районного управління поліції ГУНП за адресою: м. Коростень, вул.Грушевського 5, каб. № 18, 33 (щоденно з 09.00 до 18.00, крім вихідних).

Коростенське районне управління поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь