Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мінсоцполітики інформує: До уваги постачальників універсальних послуг!

Дата: 02.02.2021 10:24
Кількість переглядів: 436

01 лютого 2021 року Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 64 „Питання надання компенсації деяким категоріям споживачів електричної енергії”, якою затверджено Порядок використання коштів для надання компенсації деяким категоріям споживачів електричної енергії.

Порядком передбачено надання компенсації побутовим споживачам електричної енергії (окрім тих, які отримують житлову субсидію), для яких діяв до 31.12.2020 знижений тариф, і які використовують електроенергію для опалення, а також дитячим будинкам сімейного типу, багатодітним та прийомним сім’ям.

Бюджетні кошти будуть спрямовані постачальникам універсальних послуг з подальшим їх зарахуванням на особові рахунки зазначених категорій споживачів.

Згідно з Порядком постачальники універсальних послуг не пізніше 2 числа лютого – квітня 2021 року надсилають до Мінсоцполітики і НКРЕКП в електронній формі реєстр споживачів електричної енергії вищезазначених категорій у попередньому місяці для визначення серед них отримувачів житлових субсидій за формою, встановленою Мінсоцполітики.

Мінсоцполітики  спільно з Державним підприємством „Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України розроблено файл обміну (структура та формат файлу додається), який постачальники універсальних послуг мають надсилати Мінсоцполітики згідно із затвердженим Порядком на адреси n.m.litvin@mlsp.gov.ua та exchange_sevice@ioc.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь