Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мінфін представляє детальний аналіз використання коштів Фонду боротьби з COVID у 2020 році

Дата: 03.02.2021 08:21
Кількість переглядів: 338

У 2020 році обсяг виділених коштів з Фонду боротьби з COVID-19 становив 78,4 млрд грн з 80,9 млрд грн. У тому числі за загальним фондом використано 63,7 млрд грн з виділених 72 млрд грн, спеціальним фондом 2,8 млрд грн з виділених 6,4 млрд грн.

Фото без опису

Найбільшими отримувачами коштів були:

Державне агентство автомобільних доріг використало 25,7 млрд грн з 26,2 млрд грн, або 98,3% для розвитку мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення;

Міністерство охорони здоров’я використало за загальним фондом 17,8 млрд грн з 20,4 млрд грн, або 86,8%, за спеціальним фондом виділені 1,4 млрд грн не використані.

Кошти були спрямовані для закупівлі ШВЛ, засобів індивідуального захисту, обладнання для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров?я у госпітальних округах, для підвищення надбавок і доплат до заробітної плати медикам та іншим працівникам, які лікують хворих на COVID-19, на забезпечення подачею кисню закладів охорони здоров’я тощо.

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства використало 8,8 млрд грн з 10,7 млрд грн, або 82,1%.

Кошти були спрямовані для виплати допомоги по безробіттю, для одноразової компенсації суб’єктам господарювання за сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, для виплати одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання.

Міністерство соціальної політики використало за загальним фондом 4 млрд грн з 6,8 млрд грн, або 59,8%, за спеціальним фондом 2,8 млрд грн з 5,0 млрд грн, або 55,5%.

Кошти спрямовані для забезпечення страховими виплатами по тимчасовій непрацездатності, здійснення виплат членам сімей померлих внаслідок захворювання на COVID-19 медиків, надання допомоги на дітей ФОП, надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам у зв’язку з втратою доходів у разі повної заборони сфери їх діяльності під час карантину.

Детальніше про спрямування коштів головними розпорядниками можна ознайомитися на дашборді, що також дозволяє отримати детальну інформацію в розрізі сфер використання коштів, окремих заходів, бюджетних програм, а тепер і в розрізі економічної класифікації бюджетних видатків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь