Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кампанія «Я відчуваю зміни»

Дата: 08.02.2021 16:24
Кількість переглядів: 309

Кабінет Міністрів України спільно з Міністерством цифрової трансформації запустив кампанію «Я відчуваю зміни» на підтримку державних електронних сервісів, в тому числі сервісу єМалятко на порталі Дія.

Фото без опису

Сервіс став частиною масштабної діджиталізації країни, яка має на меті спростити життя українців та знизити рівень корупції, адже цифрові послуги зводять контакти з бюрократичною системою практично до нуля.

З моменту запуску у січні 2020 року єМалятко стало найбільшою комплексною електронною послугою у світі, яку вже обрали 56 тисяч родин у 780 населених пунктах України.

Фото без опису

Що ж означають ці цифри?

Що відтепер життя новоспечених батьків стало легшим. Адже раніше, щоб оформити всі необхідні документи та довідки, кількість яких сягала 37 (!), потрібно було відвідати 11 установ, в кожній відстоювати черги, щоб подати заяви, а потім повертатися за результатами. В цілому це займало навіть не години, а цілі дні.

З появою послуги єМалятко необхідно лише до 20 хвилин часу і однієї онлайн-заяви на порталі Дія, яку можна заповнити просто в пологовому. Все для того, аби весь інший час батьки могли приділяти диву, на яке чекали дев’ять місяців, про яке мріяли, яке потребує уваги, тепла, любові і заслуговує на те, щоб жити в країні, в якій державні послуги існують для людей. В країні, де відбуваються зміни на краще і їх можна відчути на власному досвіді.

Фото без опису

Саме таку ідею було закладено в серію роликів та постерів, випущених до запуску кампанії. Їхніми героями стали прості українці, за якими ми спостерігаємо через екрани смартфонів, які фіксують найрадісніші та найважливіші моменти з життя батьків. Від моменту, коли вони дізнаються про те, що чекають на дитину, до моменту зустрічі з нею. І ці ж смартфони допомагають швидко, легко та безпечно, що вкрай важливо в часи пандемії Covid-19, зареєструвати малюка.

Сервіс єМалятко дозволяє відчути зміни на краще, зміни, на які заслуговує кожен з нас.

20 хвилин — і новий громадянин!

Подавайте заяву тут: https://diia.gov.ua/services/yemalyatko

Комплексна послуга єМалятко впроваджується за підтримки Швейцарії в рамках програми EGAP. Кампанію створено креативною агенцією Green Penguin за підтримки USAID Transformation Communications Activity.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь