Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віктор Градівський: Захист трудових прав під час пандемії – це пріоритетне завдання

Дата: 10.02.2021 09:22
Кількість переглядів: 224

На цьому наголосив заступник голови Житомирської ОДА на нараді у Федерації профспілок Житомирської області щодо розгляду звернення Первинної профспілкової організації «Вільних людей».

Фото без опису

Робоча нарада пройшла сьогодні, 09 лютого, за участю заступника голови облдержадміністрації Віктора Градівського, директора Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталії Арендарчук, директора Департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА Юрія Прокопця, начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Житомирській області Сергія Лісневського, голови Федерації профспілок Житомирської області Нелі Паламарчук, начальника Управління Держпраці у Житомирській області Сергія Сечіна, голови Первинної профспілкової організації «Вільних людей» Віталія Царука.

На обговорення було винесено питання щодо вирішення колективного трудового спору між найманими працівниками виробничого відділу ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» та товариством.

На нараді було заслухано звернення голови Первинної профспілкової організації «Вільних людей» Віталія Царука, який окреслив робочій групі деталі трудового спору.

«Цей конфлікт має бути вирішено якомога швидше. Звичайно, ми маємо опрацювати це питання детальніше та провести ряд перевірок. Проте захист трудових прав громадян під час пандемії – це вкрай важливе та пріоритетне завдання»,  зазначив Віктор Градівський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь