Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Упродовж доби зі снігових заметів вивільнено 28 автомобілів

Дата: 11.02.2021 10:12
Кількість переглядів: 310

Упродовж минулої доби підрозділами ДСНС області вивільнено зі снігових заметів 28 автомобілів, у яких перебувало 36 осіб. Зокрема, відбуксирували 25 вантажівок, 2 автомобілі швидкої допомоги, 1 автобус.

Фото без опису

Так, в смт Народичі автомобіль швидкої допомоги, який віз хворого в Овруцьку лікарню, забуксував у переметах і запросив допомоги у рятувальників. Бійці ДСНС за допомогою троса та пожежного авто оперативно відбуксирували швидку, і хворий вчасно був доправлений до лікувальної установи.

Найбільше транспортних засобів – 20 авто – цієї доби вилучено у м. Коростень. Зокрема, 16 вантажівок протягом дня фахівці ДСНС витягнули зі снігу на залізничному переїзді станції Обвідна. Там через перемети вантажні автомобілі не могли переїхати залізничні колії та буксували ще в кількох метрах за ними.

Також о 15:29 коростенські надзвичайники виїхали на допомогу медикам. З’ясувалося, що біля будинку у житловому секторі застряг автомобіль швидкої допомоги, всередині якого знаходився хворий. Цього разу ніякого спецобладнання не знадобилося. Бійці ДСНС вручну виштовхали автівку, яка змогла далі самостійно продовжити рух до лікарні.

А вже вночі рятувальники Коростеня відбуксирували з узбіччя дороги по вул. Київській автобус, в якому знаходилося 5 пасажирів.

У ДСНС України

у Житомирській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь