Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

18 лютого в Комітеті цифрової трансформації пройдуть слухання щодо е-демократії в Україні

Дата: 11.02.2021 10:40
Кількість переглядів: 459

В Україні активно розвивається е-демократія. За даними Індексу електронної участі ООН, у 2020 році Україна посіла 46-те місце серед 193 держав-учасниць, піднявшись на 29 позицій у порівнянні з минулорічними результатами. Зважаючи на важливість розвитку е-демократії для успіху держави, в 2022 році Україна прагне увійти до ТОП-20 країн рейтингу.

Фото без опису

Ця стратегічна ціль потребує добре спланованої та скоординованої роботи як на національному, так і на місцевому рівні з залученням усіх партнерів, які мають експертизу в питаннях е-демократії.

????Тому 18 лютого о 16.00 у Комітеті пройдуть слухання на тему: «Електронна демократія в Україні — дорожня карта для цілі — Україна в ТОП-20».

Мета слухань — напрацювання скоординованого плану заходів серед органів влади, громадського сектору й зацікавлених сторін для забезпечення розвитку інструментів е-демократії.

До заходу долучаться представники Мінцифри, Комітету цифрової трансформації та інших комітетів Верховної Ради, Мінрегіону, Мінреінтеграції, Київської міської ради, РПР, Центру розвитку інновацій, аналітичних неурядових громадських організацій, ІТ-асоціацій, міжнародних партнерів України та їх профільних проєктів, інших зацікавлених сторін.

Онлайн-трансляція буде доступна на Facebook-сторінці Комітет цифрової трансформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь