Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Лугинський район: бійці ДСНС врятували приватну оселю від знищення вогнем

Дата: 12.02.2021 10:40
Кількість переглядів: 369

10 лютого о 14:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Красносілка Лугинського району.

Фото без опису

На місці події бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла на дерев’яному перекритті оселі, навколо димаря пічного опалення. Існувала загроза поширення полум’я всередину житла та на шиферну покрівлю.

Одночасно з рятувальниками до місця події прибули працівники місцевої пожежної охорони із с. Червона Волока Лугинського району. Спільними зусиллями о 15:30 пожежу локалізували та о 17:00 ліквідували. Вогнем знищено 5 кв. м дерев’яного перекриття навколо димаря та пошкоджено 10 кв. м шиферної покрівлі. Вдалося запобігти поширенню полум’я всередину будинку. Всі приміщення залишилися неушкодженими. Загиблих та травмованих немає.

До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки від ДСНС, два працівники МПО на автоцистерні. Здійснено два підвози води з відстані біля 1,5 км.

Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь