Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Овруцькі поліцейські розслідують крадіжку грошей та банківських карток у місцевого жителя

Дата: 12.02.2021 12:49
Кількість переглядів: 302

До поліції звернувся 37-річний житель Овруцької територіальної громади із заявою про крадіжку. Як з’ясувалося, чоловік втратив кошти під час гостювання у знайомої. Жінку викрили у причетності до правопорушення. Нині триває з’ясування всіх обставин.

Фото без опису

11 лютого до відділу поліції №1 в м. Овручі звернувся житель с. Веселівки. Чоловік розповів, що у нього викрали гроші та кілька банківських карток. Заявник висловив підозру, що неприємність могла статися кількома днями раніше, коли він гостював у знайомої.

Тож перевіряючи отриману інформацію, оперативники кримінальної поліції навідалися до 58-річної жительки с. Острова, на яку вказав заявник. Жінка визнала, що той дійсно був у неї в гостях та вони разом вживали спиртне.

Попередньо, коли гість заснув, господиня витягнула з його кишені 900 гривень та банківські картки. Гроші витратила, а картками скористатися не змогла.

Тож нині триває з’ясування всіх обставин у рамках кримінального провадження з попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 © Головне управління Національної поліції в Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь