Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Малині за допомогою записів відеоспостереження поліція оперативно розкрила крадіжку

Дата: 19.02.2021 11:46
Кількість переглядів: 427

Обґрунтовано підозрюваними у причетності до обкрадання кіоску у м. Малині є троє місцевих парубків. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини.

17 лютого до Малинського відділення поліції звернулась підприємниця із заявою про обкрадання належного їй кіоску.

Фото без опису

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи, які попередньо з’ясували, що у ніч з 16 на 17 лютого хтось пошкодив металопластикове вікно у приміщенні торговельного закладу та викрав звідти гроші та продукти харчування. Загальна сума збитку склала 5,5 тисяч гривень.

Фото без опису

Правоохоронці провели першочергові дії, у рамках яких вилучили і переглянули записи камер відеоспостереження, розміщених поблизу місця вчинення злочину. У зафільмованих молодиках правоохоронці упізнали осіб, які раніше неодноразово уже потрапляли в їх поле зору.

– Обґрунтовано підозрюваними у крадіжці є троє парубків, жителів місцевої громади. Місцезнаходження одного з них, 29-річного чоловіка, ми встановили. Свою віну він визнав. Продовжуємо розшукові заходи двох інших співучасників. Обидва хлопці не досягли віку повноліття, однак уже вчиняли правопорушення раніше, - прокоментував керівник Малинського відділення поліції Сергій Цівончук.

Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством заволодіння майном, поєднане із проникненням у приміщення, карається ув’язненням на строк від 3 до 6 років.

Нагадаємо, 27 січня відбулась робоча зустріч керівників області та поліції регіону з головами територіальних громад, на якій правоохоронці закликали голів ТГ долучитись до безпекових проектів. Того ж дня 4 громади Житомирщини підписали меморандуми про співпрацю з поліцією.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 © Головне управління Національної поліції в Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь