Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенському районі вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні – Сергія Кемського

Дата: 20.02.2021 12:51
Кількість переглядів: 290

Схиляючи голову перед усіма загиблими Героями Небесної Сотні, віддаючи належну шану учасникам Революції гідності, сьогодні, 20 лютого 2021 року, в Коростені з відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку на честь Героя України Сергія Кемського (вул. С. Кемського, 2) та до меморіальної дошки по вул. С. Кемського, 50-а.

Фото без опису

Пам’ятаючи подвиг українських патріотів, з почуттям глибокої скорботи голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, голова Коростенської територіальної громади Володимир Москаленко, заступник голови Коростенської районної ради Олена Харченко, помічник народного депутата України Володимира Арешонкова – Тетяна Вигівська, представники ЗМІ та громадськості, хвилиною мовчання згадали кожного Героя Майдану, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України.

Фото без описуФото без опису

«Події, що відбулись сім років тому на Майдані Незалежності в Києві змінили всіх нас. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього – своїм життям та своїм здоров’ям. Ми не маємо права їх забувати! Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!», – відзначив очільник Коростенського району Юрій Тарасюк.

Фото без опису

Також напередодні Дня Героїв Небесної Сотні, з метою вшанування пам’яті громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України та завдяки яким було змінено хід історії нашої держави в освітніх закладах, закладах культури Коростенського району пройшли виховні години пам’яті, інформаційні заходи, відбулись виставки малюнків та записані відеролики присвячені історичним подіям на Майдані в Києві.

Фото без опису

Управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь