Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Денис Шмигаль: Люди в громадах, які потребують допомогу, мають надалі безперебійно отримувати соціальну підтримку та захист від держави

Дата: 25.02.2021 14:38
Кількість переглядів: 394

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 25 лютого обговорив із головами обласних та Київської міської державних адміністрацій стан реалізації реформи адміністративно-територіального устрою, зокрема утворення й реорганізацію районних державних адміністрацій.

Також були присутні Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов, Міністр культури й інформаційної політики Олександр Ткаченко, Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко та інші поважні особи.

Як відзначив Прем’єр-міністр, налагодження взаємодії кожної громади з органами влади є важливим етапом під час реформи децентралізації. Цей процес, за його словами, має бути злагодженим та чітким і саме тому необхідно пришвидшити реорганізацію районних державних адміністрацій та забезпечити стабільну роботу органів соціального захисту.

«Важливо, аби люди, які потребують допомогу, продовжували отримувати соціальну підтримку та захист від держави. Цьому варто приділити значну увагу в процесі продовження реформи й пришвидшити формування відділів соціального захисту населення в громадах», — підкреслив Денис Шмигаль.

Також учасники зустрічі обговорили заходи з протидії поширенню COVID-19 і не допущення наступної хвилі захворюваності. Прем’єр-міністр підкреслив, що необхідно посилити заходи з контролю за дотриманням протиепідемічних норм.

Денис Шмигаль: Люди в громадах, які потребують допомогу, мають надалі безперебійно отримувати соціальну підтримку та захист від державиДенис Шмигаль: Люди в громадах, які потребують допомогу, мають надалі безперебійно отримувати соціальну підтримку та захист від державиДенис Шмигаль: Люди в громадах, які потребують допомогу, мають надалі безперебійно отримувати соціальну підтримку та захист від державиДенис Шмигаль: Люди в громадах, які потребують допомогу, мають надалі безперебійно отримувати соціальну підтримку та захист від державиДенис Шмигаль: Люди в громадах, які потребують допомогу, мають надалі безперебійно отримувати соціальну підтримку та захист від державиДенис Шмигаль: Люди в громадах, які потребують допомогу, мають надалі безперебійно отримувати соціальну підтримку та захист від державиДенис Шмигаль: Люди в громадах, які потребують допомогу, мають надалі безперебійно отримувати соціальну підтримку та захист від держави


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь