Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жіноче лідерство

Дата: 04.03.2021 14:01
Кількість переглядів: 524

09.03.2021 з 11:30 до 12:30 на Facebook-сторінці Національного бюро «Креативна Європа» в Україні в рамках HeForShe Arts Week 2021, який проводиться організацією ООН Жінки в Україні, вчетверте відбудеться онлайн-дискусія на тему «Жіноче лідерство в креативних індустріях».

Фото без опису

В рамках заходу буде обговорено роль жінки та жіночого лідерства у культурних та креативних індустріях та онлайн-нетворкінг для всіх, хто хоче знайти менеджера або проєкт своєї мрії.

Креативні індустрії вже давно стали рушієм прогресу, а разом із ним змінюється й саме суспільство.

Будуть розглянуті нові прогресивні погляди на управління культурними проєктами, жіноче лідерство на керівних посадах, питання материнства та професійного розвитку, а також як такі ідеї можуть отримати підтримку найбільшої програми ЄС для розвитку культурних та креативних індустрій «Креативна Європа».

Учасницями дискусії будуть представниці європейських проєктів, які підтримують жінок у різних сферах культурних індустрій та вже отримали підтримку програми «Креативна Європа»: Else Christensen-Redzepovic (Данія), проєктна менеджерка проєкту “Voices of Culture”, який сприяє побудові діалогу між усіма стейкхолдерами сфери культури та креативності; Mia Ternström (Швеція), проєктна менеджерка проєкту "Keychange" який сприяє гендерному різноманіттю в музичній індустрії; Тетяна Чернецька (Україна), проєктна менеджерка Центру гендерної культури у Харкові, місією якого є промоція ідей гендерної рівності через включення та діалог культурної спільноти.

В продовження заходу з 13:00 до 15:00 відбудеться закритий онлайн-нетворкінг для тих, хто працює у сфері культурних та креативних індустрій, хоче розвиватися і розвивати свої ідеї та проєкти. Під час нетворкінгу за 2 години в реальному часі у кожного учасника буде можливість презентувати ідею проєкту, знайти потенційних партнерів та однодумців, або ж знайти менеджера для проєкту чи роботу у проєкті своєї мрії.

Підтвердження участі та лінк доступу отримають лише підтверджені учасники (https://forms.gle/op6hzpUdnJRdkopi8). До 05 березня 2021 року усі відібрані учасники отримають підтвердження про участь на електронну пошту, яка була вказана у заявці.

Рух HeForShe, започаткований ООН Жінки – це глобальний рух солідарності на підтримку ґендерної рівності, в якому чоловіки та хлопчики стають головними агентами змін. 

Лілія Ситнік,

начальник управління соціальної політики

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь