Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Упродовж доби ліквідовано 2 пожежі у житловому секторі в м. Овруч та с. Словечно Коростенського району

Дата: 09.03.2021 14:14
Кількість переглядів: 346

8 березня о 19:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на 2 господаря у м. Овруч Коростенського району. Про це рятувальників сповістила жінка, яка проживає в другій частині помешкання і відчула їдкий запах диму.

Фото без опису

По прибуттю вогнеборців до місця виклику в другій половині будинку спостерігалось незначне задимлення. Під час розвідки всередині оселі, загиблих та травмованих рятувальники не виявили. Осередок займання був у одній із житлових кімнат – тліла шафа та речі на підлозі.

Силами бійців ДСНС о 19:50 пожежу локалізовано, а о 20:30 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено майно в кімнаті та пошкоджено облицювання стіни та стелі. За межі житлової кімнати рятувальники не допустили розповсюдження полум’я.

Фото без опису

Попередньо встановлено, що до пожежі призвела необережність під час куріння. На підлозі виднілись недопалки – напередодні в кімнаті відпочивала компанія товаришів.

Ще одну пожежу упродовж минулої доби, яка сталась в селі Словечно Коростенського районіу ліквідовували вогнеборці Словечанської місцевої пожежної охорони. Гасили дерев’яну господарську будівлю. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Вогнеборці не допустили перекидання полум’я на сусідні будівлі.

У ДСНС України

у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь