Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Українські телеканали мають рекламувати нашу державу у світі – Президент

Дата: 09.03.2021 16:18
Кількість переглядів: 283

Українські телеканали мають збільшувати обсяги якісного контенту, який сприятиме створенню позитивного іміджу України у світі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Культура, медіа, туризм» у Києві.

Глава держави зазначив, що сьогодні українські медіагрупи не приділяють достатньо уваги трансляції якісного контенту для закордонних глядачів.

«Я зустрічався з керівниками українських телевізійних груп. Ми домовлялися, що будемо поширювати українську інформацію про Україну. Є перші кроки. Я вважаю, вони дуже слабкі», – сказав Президент.

Володимир Зеленський зазначив, що українське телебачення, зокрема Суспільне, має виробляти контент для масового глядача, однак такого контенту дуже мало.

«Нам потрібен контент, особливо на каналах, які фінансуються державою, які мають велике покриття. Цей контент має бачити вся Україна», – сказав Володимир Зеленський.

Президент нагадав, що ставив завдання перед міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком щодо реклами України. Зокрема, до цього необхідно залучати іноземні телеканали.

«Витрачати таргетовано бюджетні гроші на пряму рекламу України, туризму, інформації – це ми повинні робити», – наголосив Глава держави. 

Також Володимир Зеленський повідомив, що Україна спільно з партнерами зі США та Великої Британії реалізує проект зі встановлення телевізійних веж на лінії розмежування на Донбасі, через які транслюватиметься сигнал українських телеканалів, зокрема й на окуповані території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь