Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Програма «U-LEAD з Європою» розпочала відбір громад для підтримки у формуванні спроможних мереж надання послуг

Дата: 09.03.2021 16:21
Кількість переглядів: 291

До 18 березня триватиме відбір громад для участі у програмі підтримки у формуванні спроможних мереж надання послуг, яку надаватиме Програма «U-LEAD з Європою».

Програма впроваджуватиметься онлайн та включатиме: навчальний компонент, можливість обміну досвідом із колегами з громад, що вже сформували мережі, віртуальні візити в такі громади, консультативну підтримку експерта на етапі планування та формування мережі, зустріч з обміну досягненнями (наприкінці року після завершення формування мереж).

«Це можливість для громад за консультативної підтримки досвідченого експерта, працюючи в робочих групах з обміну досвідом, з колегами з інших громад, сформувати спроможну освітню мережу або мережу надання послуг первинної медичної допомоги», — розповів керівник Житомирського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Василь Невмержицький.

Для участі у програмі буде відібрано 100 територіальних громад (по 50 на кожну з мереж), населення яких не перевищує 50 тис. жителів. Визначальним у відборі буде мотивація та готовність здійснити зміни. Одна громада може взяти участь лише у робочій групі із формування лише однієї мережі. «U-LEAD з Європою» пропонує:

• вивчити та використати досвід громад, що вже здійснили такі кроки, скориставшись їх уроками та слушними порадами;

• враховувати досвід та напрацювання колег з інших громад, що також здійснюють зміни, обмінюючись досягненнями та шляхами виходу зі складних ситуацій;

• можливість втілити на практиці одержані знання щодо формування мереж – створивши в громаді спроможну мережу надання послуг;

• менторську підтримку експерта.

Програма триватиме з 15 квітня до кінця 2021 року. Усі заходи відбуватимуться виключно онлайн і є безкоштовними для учасників. Для участі у відборі необхідно заповнити форму та до 18.00 18 березня 2021 року надіслати її на адресу regops.u-lead@giz.de, в темі повідомлення вказавши: назву мережі, назву громади та область. Форма за посиланням – http://bit.ly/3b4IJBK

Довідково. Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь