Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мінрегіон активізує співпрацю з міжнародними партнерами у впровадженні енергоефективності та реалізації реформи теплопостачання

Дата: 12.03.2021 12:32
Кількість переглядів: 309

11 березня за участю Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова відбулося перше засідання секторальної робочої групи «Енергоефективні будівлі та реформа централізованого теплопостачання».

Фото без опису

«Ця галузева робоча група створена з метою синхронізації зусиль та залучення всіх проектів, які зараз реалізуються у сферах енергоефективності будівель та централізованого теплопостачання в Україні. Ми щиро віримо, що ці заходи допоможуть нам досягти синергетичного ефекту та значно підвищити ефективність реалізації проектів МТД у цих сферах», – зазначив Олексій Чернишов.

Основним завданням секторальної робочої групи є координація зусиль держави з міжнародними партнерами та партнерами з розвитку, спрямованих на реалізацію спільних пріоритетів, комплексне вирішення проблем у визначених сферах, та узгодження напрямів співробітництва в рамках проектів міжнародної технічної допомоги (МТД).

На засіданні було обговорено питання реалізації цілей визначених у Національній економічній стратегії України на період до 2030 року та пріоритетах окреслених Мінрегіоном, що, зокрема, передбачають підвищення рівня енергоефективності та реалізацію ефективної державної політики, спрямованої на надійне забезпечення споживачів якісними послугами з теплопостачання.

Засідання відбулося за участі заступників Міністра, Посла Німеччини в Україні Анки Фельдгузен, представників Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та із залученням понад 80 партнерів з розвитку, що опікуються питаннями енергоефективності та теплопостачання.

Також Міністр відзначив, що зроблено все можливе для того, щоб залучити всі основні зацікавлені сторони в оперативну діяльність цієї секторальної робочої групи.

«Я впевнений в тому, що ця секторальна робоча група стане корисним інструментом, який допоможе нам досягти стійких та успішних результатів в сфері енергоефективності будівель і централізованого теплопостачання», – наголосив Олексій Чернишов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь