Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коли в серці є любов, а в душі панує добро, важливо дарувати їх ближнім

Дата: 16.03.2021 11:53
Кількість переглядів: 938

На жаль, в наш непростий час будь-яка родина може потрапити у складні життєві обставини. Від цього не застрахований ніхто. Тому варто пам’ятати, що ми перш за все люди і повинні допомагати один одному, підтримувати в скрутні хвилини аби порадіти спільно в години радості.

Фото без опису

Чітко це розуміє районна влада і продовжує роботу в наданні допомоги родинам великого Коростенського району, які опинились в складних життєвих обставинах і яким така підтримка надзвичайно важлива.

Так нещодавно головою Коростенської районної ради Юлією Гаєвською та її заступницею Оленою Харченко спільно з начальником служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації Оленою Онищук було відвідано сім'ю, яка опинилася у складних життєвих обставинах з села Берестовець.

За сприяння Катерини Ловчої та помічників з Америки дитині, яку виховує матір з інвалідністю, було вручено шкільне приладдя, одяг та взуття, іграшки, також сім'ї надано допомогу продуктами харчування.

«Коли в серці є любов, а в душі панує добро, важливо дарувати їх ближнім, – відзначила в ході поїздки Юлія Гаєвська. – Особливо коли поряд з вами живе дитина, в якій це добро зросте паростком віри, любові, надії».

А ми в свою чергу закликаємо всіх мешканців Коростенського району в цей нелегкий час бути добрішими один до одного. Можливо саме ваша підтримка врятує чиюсь сім'ю.

Наталія Колєнова,
старший інспектор відділу інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь