Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щиро вітаємо з професійним святом мобілізаційних працівників!

Дата: 17.03.2021 08:21
Кількість переглядів: 278

Професійне свято мобілізаційного працівника в Україні відзначається в другій декаді березня. Дата встановлена Наказом Міністра оборони України в 2016 році. Відзначається військовими працівниками мобілізаційних органів і всіма небайдужими до цієї роботи.

Фото без опису

Враховуючи значимість мобілізаційних органів на всіх рівнях, важливість їх організаційно-штатної, обліково-призовної та мобілізаційної роботи з комплектування військ особовим складом, а також вагомої участі в плануванні матеріально-технічного забезпечення основних мобілізаційних заходів, 22 серпня 2000 року міністром оборони України генералом Олександром Івановичем Кузьмуком було видано наказ «Про встановлення Дня мобілізаційного працівника» на 14 вересня. З 2017 року професійне свято відзначається 17 березня. Наказом Міністра оборони України від 26 вересня 2016 року №497 "Про встановлення Дня мобілізаційного працівника", у Збройних Силах України встановлюється День мобілізаційного працівника - 17 березня.

Щорічною датою Дня мобілізаційного працівника в Україні стало 17 березня.

Зазначимо, що за роки незалежності України мобілізаційними органами української армії постійно проводиться активна участь у підготовці законів, підзаконних актів і величезної кількості інших нормативних документів, що регулюють правові відносини у цій сфері.

Тож, шановні мобілізаційні працівники Коростенського району, щиро вітаємо вас з професійним святом! Від усієї душі бажаємо вам міцного здоровzя, земної радості, миру, добра, злагоди у ваших родинах, любові в сердях і спокою в душі! Хай береже вас Господь і дарує щасливу долю!

З повагою

голова Коростенської районної державної адміністрації

Юрій Тарасюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь