Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Законопроєкт щодо реформи у сфері містобудування має бути поданий у Парламент наступного тижня, — Прем’єр-міністр

Дата: 17.03.2021 11:56
Кількість переглядів: 319

Законопроєкт щодо реформування державного регулювання у сфері містобудування наступного тижня має бути поданий на розгляд у Верховну Раду Україна. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час наради щодо реформування у сфері містобудівної діяльності, що відбулася 17 березня під його головуванням.

В обговоренні взяли участь Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов, Міністр юстиції Денис Малюська, Голова Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко, представники Міністерства розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства, члени профільного комітету Верховної Ради, представники будівельної галузі та Асоціації міст України.

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час наради представив основні положення розробленого законопроєкту, які підтримали учасники будівельного ринку.

«Ми продовжуємо реформування сфери містобудування. Вже зроблені значні кроки, зокрема створений відкритий і прозорий електронний реєстр, в якому на сьогодні зареєстровано вже понад 60 тисяч дозвільних документів. Аби реформа запрацювала на повну, потрібно внести зміни до законодавства. Відповідний законопроєкт вже наступного тижня ми маємо подати до Парламенту», —  наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь