Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації взяла участь у засіданні Координаційної ради

Дата: 18.03.2021 15:29
Кількість переглядів: 461

Сьогодні 18 березня 2021 року головним спеціалістом служби у справах дітей Коростенської РДА Аліною Максименко було взято участь в онлайн-режимі розширеного засідання Координаційної ради з питань охорони дитинства та підтримки сім’ї при облдержадміністрації з питання: «Система захисту прав дітей Житомирської області: стратегічні цілі та пріоритетні напрями».

Фото без опису

Координаційну раду проводив заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Віктор Градівський. Також до координаційної ради було залучено Миколу Кулебу – Уповноваженого Президента України з прав дитини, Сергія Колбаса – генерального директора Директорату з питань захисту прав дітей Міністерства соціальної політики України, а також уповноваженого представника міжнародної організації Люмас в Україні.

Віктором Градівським було наголошено, що 2021 рік – рік відповідальності голів за створення в територіальних громадах системи, надання освітніх, медичних, базових соціальних послуг вразливим категоріям дітей, а також було визначено із основними завданнями на 2021 рік.

Фото без опису

На засіданні Кооординаційної ради розглядалися наступні питання: виконання в області Національного плану дітей щодо забезпечення дітей з особливими потребами соціальними, медичними та іншими послугами; недопущення влаштування дітей до інтернатних закладів. А також підтримка сімей, які виховують дітей з особливими потребами.

Представником міжнародної організації Люмас в Україні було окреслено основну діяльність організації щодо реінтеграції дітей у родини із інтернатних закладів так, як Житомирська область стала пілотним проектом реформи інтернатних закладів. А також було окреслено результати та обговорено подальшу співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь