Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Брифінг Житомирської ОДА щодо реалізації в області Програми Президента “Велике будівництво”. ВІДЕО

Дата: 19.03.2021 15:23
Кількість переглядів: 326

Сьогодні, 19 березня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела онлайн-брифінг із питань реалізації в області у 2021 році Програми Президента “Велике будівництво”. 

Фото без опису

Зокрема мова йшла про затвердження співфінансування об’єктів Програми. 

Так, Наталія Остапченко зазначила, що на цьому тижні було прийнято низку рішень щодо виділення співфінансування усіх об’єктів, які увійшли до Програми у 2021 році.

“Це дуже важливо, тому що участь місцевих бюджетів у релізації проєктів є обов’язковою вимогою Державного фонду регіонального розвитку для виділення державних коштів на їх будівництво”, – сказала Наталія Остапченко.  

Цього року загальна вартість проєктів, запланованих до реалізації складає 187 млн грн, 85% із них – кошти ДФРР, решта – гроші обласного бюджету та територіальних громад Житомирської області. 

Перша заступниця голови Житомирської ОДА також повідомила, що депутати обласної ради ухвалили рішення про виділення 17,2 млн грн, які будуть спрямовані на будівельні та ремонтні роботи по 6 об’єктах комунальної власності, що включені до переліку проєктів ДФРР:

  • реконструкція будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру по вул. Фещенко-Чопівського, 24/4 в м. Житомирі (термосанація) з прибудовою – 4 млн грн;
  • реконструкція приміщень обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського під відділення анестезіології та інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, відділення неврології з нейрореанімацією по вул. Червоного Хреста, 3 у м. Житомирі (ІІІ черга) – 8,5 млн грн
  • ремонтно-реставраційні роботи по будівлі Магістрату КЗ “Житомирський обласний краєзнавчий музей” за адресою: вул. Кафедральна, 3 в м. Житомирі – 516 тис. грн;
  • капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” за адресою: Старий Бульвар, 9 в м. Житомирі – 625 тис. грн;
  • реконструкція та розширення площі літературно-меморіального музею Лесі Українки по вул. Соборності, 76/2 в м. Новограді-Волинському Житомирської області – 1,1 млн грн
  • реконструкція лікувального корпусу (дитяче відділення) в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради під інфекційне відділення за адресою: смт Гуйва, вул. Бердичівська, 64 Житомирського району Житомирської області (І черга) – 2,5 млн грн.

Крім того, 11,7 млн грн на свої проєкти виділили депутати Житомирської, Новоград-Волинської, Бердичівської, Олевської, Малинської, Новоборівської, Швайківської та Чоповицької громад. 

Брифінг Наталії Остапченко з питань реалізації в області у 2021 році Програми Президента “Велике будівництво” дивіться нижче у ВІДЕО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь