Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь спеціалістів управління соціальної політики Коростенської РДА в онлайн засіданні з питання проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року

Дата: 19.03.2021 16:08
Кількість переглядів: 636

З метою належного проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року, сьогодні, 19 березня Департаментом праці, соціальної та сімейної політики Житомирської облдержадміністрації проведено в режимі онлайн спільне засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей та засідання обласної комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей з членами обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Фото без опису

Засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей проводив директор Департаменту Прокопець Юрій.

Головуючий наголосив, що першочергово і терміново на місцевому рівні  прийняти програми оздоровлення та відпочинку дітей на поточний рік і передбачити кошти на реалізації даних програм. Забезпечити в першочерговому порядку оздоровлення, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Здійснювати державний нагляд (контроль) за діяльністю дитячих закладів оздоровлення та відпочинку тощо.

У засіданні взяли участь начальник управління соціальної політики Коростенської райдержадміністрації Ситнік Лілія, начальник відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг Авраменко Світлана, головний спеціаліст відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг Єрещенко Віта.

Лілія СИТНІК,

начальник управління соціальної політики

Коростенської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь