Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шануйте працю лісівників – не засмічуйте лісів!

Дата: 30.03.2021 13:40
Кількість переглядів: 729

Прийшла весна, зійшов сніжний покрив і вздовж автодоріг, на рекреаційних пунктах, в лісах розташованих біля доріг, де зупинялись на перепочинок для обіду проїжджаючі, проявилась культура наших людей. А ще прикріше бачити , як кульки із сміттям летять із вікон автівок.

Фото без опису

На землі ми бачимо масу сміття, що нашарувалось протягом зимового періоду. Тут можна побачити все що завгодно, перважно це пластиковий посуд, поліетиленові кульки та інше сміття яке не перегниває і являється «екологічною загрозою».

Неприглядною вказана картина буде , аж доки не розвинеться травяниста та чагарникова рослинність. І все це ми будемо просто споглядати?

Але це не так, працівники ДП «Коростенське ЛМГ» цього не можуть допустити. Разом із свідомими громадянами з об’єднаних територіальних громад (Ушомирської, Коростенської та Іршанської) взялися до прибирання лісових масивів вздовж доріг.

Вздовж доріг , на рекреаційних пунктах, в місцях відпочинку населення працівниками лісу встановлюються біг-борди, аншлаги із закликами : «Не засмічуйте лісів!», «Приберіть після себе» та іншими .Однак вони діють не на всіх. Зачасту порядок ,що наводиться триває недовго.

Культура та свідомість наших людей ,нажаль, бажає бути вищою в їх відношенні до навколишнього природного середовища.

Вчерговий раз ,звертаємось до всіх – не будьте байдужими, шануйте працю працівників лісу, поважайте оточуючих, не засмічуйте лісів,прибирайте після себе!

Застерігаємо,що за засмічення лісів відходами, статтею 73 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності в вигляді накладення адміністративного штрафу на громадян від 25 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (425-850 гривень) та на посадових осіб від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 гривень).

Пам’ятайте, що чисте довкілля – це здоров’я наших людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь